Wonderland by Viola header
11:23 pm - 29/08/2008

Petra is a pineapple

Shuuuue, idag har jag gått i skolan men bara till 12, skönt. Nu är jag med Petra och vi skulle köpa mina skor idag men dom var helt slut överallt, och då menar jag verkligen ÖVERALLT. Vi åkte till stan och kollade i säkert 15 olika affärer, men ack nej mina dojjor var helt totally slut. Jag är så himla ledsen för det asså, vill verkligen ha dom! Jag har kollat också om man kan beställa från internet men där finns dom bara med skinn! Och det vill jag inte ha, utan jag vill ha med tyg! Men ja får helt enkelt vänta med att köpa dom till det kommer in nya i affärerna. Men jag ska nog köpa en typ hood på Ginatricot med plysch tyg som jag vanligtvis hatar men jag har börjat att gilla det nu faktiskt. Men den kostar 250 kr och det kommer att bli lidande för min plånbok tyvärr. Jaja, nu är petra här och vi ska göra baguetter till middag sen ska vi gå på bio. Kvällens film får bli Get Smart, vet inte om den kommer att vara bra men man hoppas ju på det bästa! Puss hej <3

Leave a comment

Current ye@r *

NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE