Wonderland by Viola header
10:33 pm - 08/09/2008

don’t worry be happy

Hej raringar <3

Jag sitter och målar naglarna lite smått sådär. Det skavs av ganska lätt trots att jag tar överlack. Idag var det skola (ovanligt värre), och ja det var helt enkelt bara en vanlig måndag. Jag fick VG+ på mitt spanska läxförhör, det är ju toppenbra för att vara första betyget på nått liksom. På slöjden blev jag färdig med min mössa! Men läraren är tvungen att betygsätta den så jag får den nästa måndag. Men jag började nu på ett nattlinne. Det ska vara champagnefärgat silke med svart spets – uuuuuursnyggt! Jag gillar syslöjd jättemycket, typ favvoämnet för tillfället. Blä, jag har en massa projekt som ska va klara till den här veckan. Jag orkar bara inte! Men jag ska ta nån heldag till bara läxor och arbeten. Hörni jag är supreeeme glad över att ni kommenterar, go on!

Nu ska ja tagga, peace out <3


där går jag i skolan, tihii x)

Leave a comment

Current ye@r *

NEW POST: Hilda Sandström - NEW YEARS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE