Wonderland by Viola header
5:05 pm - 08/12/2008

galet trött

Hemma äntligen och helt slut. Imorse kom jag lite sent, men det är whatever. Hittade en after eight i skafferiet så vi får väl se om jag kan hålla mig. Igår var det iallafall jättekul hos Emma! Jag fick lite cp attacker ibland, men dom är ju ganska vana så..
Va hänish nu då? Jag ska röra ihop en smet och äta upp den! Nam nam. Imorgon ska vi baka lussebullar på hemkumpan, det blir nog kul. JUSSTE, vet ni vad som förgyllde min dag? MVG på spanskaprovet! JeeehheeeeeiiI! Min lärare sa i början av terminen att jag hade försämrats och måste jobba upp mig mer, och nu är jag back on track! Ska försöka punga ut 100 spänn av pappa för att jag har varit såååååå duktig :)

Ni får ursäka om det blir lite prist på inlägg här framöver, men jag orkar helt enkelt inte och får inte världens största respons men när jag får tid så.
Jag tänkte lägga in en novell här som jag har skrivit i skolan, se om ni gillar den. Jag är lite osäker på den.

Nu blir det after eight. Nej! Jag menade smeeeeeeeet ;D

jag är gählen

Leave a comment

Current ye@r *

NEW POST: Blame It On Fashion - CHRISTMAS IS COMING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE