q&a

11/09/29 - 09:10 - In: Frågor&Svar

Förlåt för skit-uppdatering, men det har varit omöjligt att ladda upp bilder. Nu verkar det funka dock! I brist på material tycker jag att vi tar en hederlig gammal FRÅGESTUND. Fråga på! Ni får till på Lördagkväll på er.

EMMA- October 2, 2011 at 5:34 pm
Vad är det bästa resp det sämsta med din skola? Vilket är ditt bästa tips om man vaknar upp och har jätte bråttom men ändå vill känna sig lite fräsch? Lägga upp en outfit som alltid funkar! Du är alltid världens finaste!!<3
snäll- October 1, 2011 at 12:52 pm
vad tycker du är snyggt på killar? vilken är den finaste komplimangen du har fått? vad har du för pyjamas? en kändis du skulle gifta dig med, en du skulle kyssa och en du skulle döda? om du skulle återfödas som ett djur, vilket skulle det vara? vad är din högsta dröm?
Viola Bergström
viola- October 1, 2011 at 11:57 am
favoritbloggar?
dum blogg | Wonderland by Viola- October 1, 2011 at 11:56 am
[...] Bilder går inte att ladda upp, så be pacient! Under tiden tycker jag att ni tar sista chansen att fråga något ni vill veta här! Tweet Relaterade [...]
jenny- September 30, 2011 at 9:12 am
när föll vintagestilen dig i smaken? btw, så jäkla fin blogg, blir sjukt inspirerad varje gång jag går in här. tror du är en framtida modeikon!
Tralala- September 29, 2011 at 8:38 pm
vad skulle du välja: rik men miserable eller fattig men lycklig?
Jenny- September 29, 2011 at 7:34 pm
Vilken är din älsklings butik? Hur lång är du? Du är grym!
Mia- September 29, 2011 at 7:29 pm
Drömliv om 1 år, 5 år, 10 år?
a- September 29, 2011 at 10:01 am
vad tänker du satsa på för kläder i höst? hur sminkar du dig och vad använder du dig av för produkter? mer outfits! du är grym
Fashion 6 days ago Freshnet

Last night the legendary New York New York concept landed in Stockholm during Fashion Week at members bar Bernies on top of Nosh & Chow in the hands of Tommy Saleh, Saurabh Sinha, Adam Katz Sinding (le21eme) and Lill Lindqvist with a straight A-name guest list including Hollywood rising star Alicia Vikander, Jocke Berg, Bill […]

Fashion 6 days ago Yasmine Mubarak

The day started out as day one, sunny and exciting. The shows for the day had a mix of apparel designed by Alexander Schaper, mushrooms, dancing models and more. Around the runways you could see familiar faces as Anine Bing, Jonna Bergh, Niklas Berglind and Sofie Farhman. Filippa K Woman and Man collection took us […]

Fashion 6 days ago Johanna Ekström

Models dancing in over a sea of confetti, models entering a dystopian world of huge mushrooms – or simply walking over the runway Stockholm has something for all tastes. Here are the highlights from the second day of Fashion Week in Stockholm.   By the No By the No sent out dancers, sweeping in groups over […]

Fashion 7 days ago Amanda Brohman

Stockholm Fashion Week started for me, not with a bang, but with a conceptual, interactive, fashion/art show (because, what else?). Amaze is an artistic fashion show running its second year and consisting of a small number of younger, up-and-coming designers. This year it featured new collections from Per Götesson, Amanda Gerell, Minna Palmqvist, Daimorf , […]

Fashion 7 days ago Yasmine Mubarak

At the first day at Stockholm Fashion Week off the runway, the celebrities’ brawled in before everyone els, the Street Style photographers were scooting big hats and the alternative color mafia shined out the signature Scandinavian minimalistic, not to mention sport-fashion brand Björn Borg who took the fashion industry to Långholmen in Stockholm to witness […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

First show out on Stockholm Fashion Week SS16 was Ida Sjöstedt, a personal favorite of mine. It is always a pleasure dreaming away in the girly, bubbly world of Ida. Today was no exception, I loved this collection, I actually think it might be her best on yet! Romantic and flowery but she also brought […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

The first day of Stockholm Fashion Week has brought to us a variety of styles to choose from and we have selected a few of the most important creations. The 70’s is a clear source of inspiration, and just like on Copenhagen Fashion Week, the colors to choose are mostly white, black and red. Ida Sjöstedt […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

We collect the most interesting news right now in a nice summary so that you don’t have to chase around the web for updates to stay in the know. Here is what you should know today: Kristen Stewart in New Coco Chanel Movie by Karl Lagerfeld We have talked about Kristen Stwarts close connection to […]

Culture 1 week ago Yasmine Mubarak

With the success Banksy had have creating talked-about modern art with political and social message putting up in the street corners he have now created Dismaland. The castle is derelict and Cinderella’s pumpkin has crashed. Banksy has opened a theme park called Dismaland at a a derelict seaside swimming resort in Weston Mare, UK. The […]