Wonderland by Viola header
12:10 pm - 31/03/2012

highlights & streaks

Hårmascara! Dessa fick jag av snälla Sania som tyckte att de skulle passa bra på mig. Superstort tack! Jag trivs så bra i färger, och strök genast på lite rosa på slingorna vid ansiktet. Tycker att rosa + blont + militärgrönt är en så fin kombo.

vet inte riktigt varför första bilderna blev så dåliga.. de ser bra ut på datorn men när jag laddar upp dem ser det ut som så dålig kvalitét… /tekniska tjejen

Leave a comment

Current ye@r *

happy easter | Wonderland by Viola- April 7, 2012 at 5:32 pm
[...] påskägg fyllda med godis. Jag kände för att festa till det med lite påsk-hår idag, rosa! Hårmascarorna är så roliga, och än så länge har jag bara testat på rosa. Har firat denna dag med släkten [...]
Sarah- April 4, 2012 at 2:48 pm
Galet fint! Håret, skjortan och shortsen, snygg som få!
NEW POST: Hilda Sandström - NEW YEARS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE