Wonderland by Viola header
5:29 pm - 25/06/2012

off the scale mega epic

Denim skirt from Levi’s, leather belt from RE:, golden chain belt from Myrorna, top from H&M, vintage transparent cardigan.
Vart är sommaren? Ösregn börjar bli ganska uttjatat. Trots det gav jag mig ut på stan idag, rätt så korkat när man ska hålla i slantarna. Speciellt när det är rea överallt. Spenderade lite cash imorse då jag lyckades haffa en biljett till Swedish House Mafia i November! Helt klart värt, och det kommer bli så MEGA OFF THE SCALE EPIC!!!! hehe
Leave a comment

Current ye@r *

ida- June 26, 2012 at 6:02 am
allts¨å du e så himla fin, nice med swedishhousemaffiga, 35000 biljetter såldes slut på 42 min, sjukt :)
nikitaam- June 25, 2012 at 9:30 pm
Vilken underbar stil du har :) Brukar du shoppa på http://goattention.se ? Jag tipsar om massor med roliga onlineshoppar samt stylingtips, kika in :)
NEW POST: Columbine - WISHFUL THINKING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE