Let’s pretend to be grown-ups

14/02/23 - 04:00 - In: outfits> Viola Bergström

Coat from HOPE, jeans from Weekday, t-shirt from Blk Dnm, boots from Tiger of Sweden, bag from DKNY, sunnies from Ray-ban.
Känner att jag börjar få ordning på mitt liv! LOL skoja har fan ingen aning om vad jag håller på med eller vart jag är påväg. Spännande att se fortsättningen på detta liv. Har iallafall snott tillbaka min gamla Hope-kappa som Hanna lånat! Rätt fin tycker jag, trots att den är ca 3 storlekar för stor.
I feel like my life is falling into place. LOL just kidding I have no fucking idea what I’m doing with my life. But hey, that’s exciting to see what will happen. At least I got my Hope-coat back from Hanna who borrowed it for a while. It’s kinda nice, although it’s way too big.
Jennie- February 26, 2014 at 10:56 am
vad mysigt! Hur fick du tag på den ?
  Viola Bergström
  viola- February 26, 2014 at 6:07 pm
  Ja jag trivs jättebra! Det är andrahand som jag ordnade via att kolla runt i alla bekantskapskretsar. /Viola
Jennie- February 24, 2014 at 12:13 pm
Var är det du bor egentligen? ser ut som inne i stan?
  Viola Bergström
  viola- February 24, 2014 at 3:41 pm
  Hej! Jag bor i en etta i Skanstull på Södermalm :) Kramis