Wonderland by Viola header
10:35 am - 11/05/2014

Hallway

Såhär ser det ut i min hall just nu. Möbeln var en ful shabby-chic grej som jag målade grön, klistrade på tapetklister i form av svart marmor och bytte ut knopparna till ett par roséguldfärgade. Lätt som en plätt. Annars såklart pioner, doftljus, drömmen om Paris och en tavla som föreställer Stureplan år 1906.
This is my hallway right now. The table was an ugly shabby chic thing that I painted green, put on some black marble plastic and changed the knobs to rose gold ones. Easy peasy! Then of course peonies, scented candles, the dream of Paris and a picture of Stureplan from 1906.
Leave a comment

Current ye@r *

Aida- May 19, 2014 at 12:35 pm
Alltså vart hittar man detta tapetklister?! Fantastiskt
    viola
    viola- May 20, 2014 at 3:57 pm
    På en järnaffär!!! :) kramis
NEW POST: BY FUNDA - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE